TopProfessionals vragen om de beste TopVacatures

Onze TopProfessionals zijn zeer ervaren in hun vakgebied, resultaatgericht en betrokken. De combinatie van hun specifieke deskundigheid en ervaring zorgt ervoor dat zij uw organisatie uitstekend van dienst kunnen zijn. Nieuwsgierig naar wat zij voor u kunnen betekenen? Bekijk hun profiel.


Ervaren jobcoach. Omgeving Rotterdam

Participatie specialist 
Poort intake werk, afhandelen aanvragen loonkostensubsidie/ jobcoaching, diagnose stelling, beheren reguliere caseload naar werk en participatie. Beschikbaar in overleg.
 
Bekijken ›

Meryem - WMO Consulent

Onder andere inzetbaar als Junior WMO Consulent ( 1 jaar werkervaring )

Meryem is te omschrijven als een ambitieuze, leergierige, jonge professional. Ze is  flexibel, past zich snel aan en is een doorzetter. Ze pakt zelfstandig nieuwe taken op en durft om feedback te vragen. Functioneren in groepsverband is geen enkel probleem maar ook kan ze heel goed zelfstandig werken. In gesprekken met cliënten komt ze snel tot de kern van de casus wat leidt tot goede analyses en rapportages. Op deze manier draagt zij haar steentje bij om de zelfredzaamheid van de cliënten te vergroten, wat haar dan weer voldoening geeft.
 
Bekijken ›

Stef - Uitkeringsadministratie ( PW / WMO / Jeugd )

Onder andere inzetbaar als Senior Medewerker Uitkeringsadministratie ( PW / WMO / Jeugd )

Stef heeft meer dan 25 jaar ervaring binnen het Sociale Domein. Hij heeft ruime ervaring als Senior Medewerker Uitkeringsadministratie en is tevens gespecialiseerd in Excel-toepassingen vanuit uitkeringsadministratie. 

Bekijken ›

Tonny - Senior Applicatiebeheerder

Onder andere inzetbaar als Senior Applicatiebeheerder GWS4ALL / Senior Medewerker Uitkeringsadministratie / Medewerker Interne Controle / Coach.

Tonny is met recht een echte senior in het vak te noemen. Met gegronde kennis in het Sociaal Domein, heeft Tonny zijn sporen inmiddels ruimschoots verdiend.

Bekijken ›