TopProfessionals vragen om de beste TopVacatures

Onze TopProfessionals zijn zeer ervaren in hun vakgebied, resultaatgericht en betrokken. De combinatie van hun specifieke deskundigheid en ervaring zorgt ervoor dat zij uw organisatie uitstekend van dienst kunnen zijn. Nieuwsgierig naar wat zij voor u kunnen betekenen? Bekijk hun profiel.


Asli - Klantmanager Schuldhulpverlening / Junior Klantmanager Bijzondere Bijstand

Onder andere inzetbaar als Klantmanager Schuldhulpverlening , Junior Klantmanager Bijzondere Bijstand. 


Asli is 21 jaar en volgt de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan de HAN te Nijmegen. Ze is leergierig, stressbestendig en kan zichzelf goed uitdrukken. Verder beschikt ze over sterke sociale vaardigheden, verantwoordelijkheidsgevoel, doorzettingsvermogen en inlevingsvermogen. Ze kan zowel zelfstandig als in een teamverband functioneren. Daarnaast kan ze prima uit de voeten met de hedendaagse automatiseringsprogramma’s waaronder Suite.

Bekijken ›

Addick - Klantmanager

Onder andere inzetbaar als Integraal Klantmanager, Klantmanager Rechtmatigheid, Klantmanager Doelmatigheid, Klantmanager Bijzondere Bijstand en Minimaregelingen.


Addick is een enthousiaste, open en kundige professional met een goede 25 jaar werkervaring in het Sociaal Domein. Addick kan zowel als klantmanager Rechtmatigheid, Doelmatigheid en als Integraal Klantmanager ingezet worden.

Bekijken ›

Johan - Senior WMO Consulent

Onder andere inzetbaar als Senior WMO Consulent / Indicatiesteller.
 

Johan is een zeer ervaren professional met meer dan 35 jaar werkervaring op het gebied van de WMO. Hij  is werkzaam als Senior WMO Consulent / indicatiesteller.
Bekijken ›

Ilja - Consulent Jeugd - Maatschappelijk Werker - Medewerker Zorg ( SKJ registratie )

Onder andere inzetbaar als Consulent Jeugd, Maatschappelijk Werker, Medewerker Zorg .


IIja is een enthousiaste, zelfstandige en leergierige jonge dame. Haar manier van werken kenmerkt zich door het veelal zelfstandig adequaat signaleren, rapporteren, reflecteren en bemiddelen. Ze biedt een vertrouwelijk luisterend oor en overlegt indien mogelijk graag met collega’s en andere ketenpartners voor een plan van aanpak. Haar doel is mensen zo zelfstandig mogelijk te maken in deze maatschappij van verschillende culturen en ideeën door middel van hun eigen krachten, netwerk en mogelijkheden. Ilja is altijd leergierig, flexibel (ook in werktijden) en stressbestendig.

Bekijken ›

Meryem - WMO Consulent / Consulent Maatschappelijk Werk

Onder andere inzetbaar als Junior WMO Consulent ( 1 jaar werkervaring ) / Consulent Maatschappelijk Werk.

Meryem is te omschrijven als een ambitieuze, leergierige, jonge professional. Ze is  flexibel, past zich snel aan en is een doorzetter. Ze pakt zelfstandig nieuwe taken op en durft om feedback te vragen. Functioneren in groepsverband is geen enkel probleem maar ook kan ze heel goed zelfstandig werken. In gesprekken met cliënten komt ze snel tot de kern van de casus wat leidt tot goede analyses en rapportages. Op deze manier draagt zij haar steentje bij om de zelfredzaamheid van de cliënten te vergroten, wat haar dan weer voldoening geeft.
 
Bekijken ›