Over ons

Over ons

Missie
Wij ondersteunen onze klanten door het (tijdelijk) leveren van goed opgeleide, gemotiveerde en enthousiaste TopProfessionals.
Onze TopProfessionals worden gedurende hun loopbaan binnen onze organisatie op maat gefaciliteerd. Dit doen we door hen oprechte, persoonlijke aandacht en begeleiding te bieden. Wij willen een TopWerkgever blijven, waardoor de continuïteit van onze organisatie gewaarborgd blijft en daarnaast ook de kwaliteit van onze dienstverlening,

Visie
De markt van flexibele arbeid blijft in een hoog tempo veranderen. Werkgevers willen over flexibel personeel kunnen en blijven beschikken, om specifieke kennis aan te trekken of om tijdelijk pieken en ziekte op te kunnen vangen. Werknemers zoeken vaak afwisseling en uitdaging om hun honger naar nieuwe kennis en ervaring te stillen. TopProfessionals speelt hier graag op in door werkgevers de beste tijdelijke TopProfessionals te bieden. Onze TopProfessionals genieten van uitdagende opdrachten bij verschillende organisaties onder de vleugels van een betrouwbare, vaste werkgever. Het spreekt voor zich dat onze TopProfessionals de regie houden over hun loopbaan.
Door een laagdrempelige, no-nonsens aanpak, willen wij onze TopProfessionals voor lange tijd aan onze organisatie binden.
Werkplezier, aandacht, leren en ontwikkelen staan bij ons voorop!